Despre mine

Travis Podaru este un fotograf cu o experiență de peste 10 ani în domeniul evenimentelor. În vârsta de 38 de ani și originar din Târgu Mureș, el se specializează în sesiunile foto și evenimente, fiind recunoscut pentru profesionalismul și punctualitatea sa.

"Fotografia este o artă a prezentului, cu ochii îndreptați spre viitor." - Berenice Abbott

În ciuda perioadei minime de predare a materialelor prevăzute în contract de 3 luni, Travis nu a întârziat niciodată în acest sens, iar fotografiile sale sunt editate cu mare atenție, una câte una, pentru cele mai bune rezultate.

El preferă să lucreze cu un aparat foto manual, setând manual lumina și culoarea pentru fiecare fotografie în parte și comunicând în mod activ cu modelele, poziționându-le în modul cel mai potrivit.

Fotografierea oamenilor este una dintre pasiunile mele, iar documentarea prin imagini a unor dintre cele mai importante zile din viața lor, cum ar fi nunta, botezul, cununia sau alte tipuri de ședințe foto, este ceea ce îmi aduce cea mai multă satisfacție. Este o onoare pentru mine să fiu prezent și să capturez emoțiile și amintirile acestor evenimente unice, care vor fi privite și admirate de generații întregi. Sunt dedicat să ofer servicii profesionale și fotografii de calitate superioară pentru a asigura că aceste amintiri sunt prețuite pentru totdeauna.

Travis Podaru