Creează momente speciale în cel mai important sezon al anului cu ședințele noastre foto tematice de Crăciun.

Te invităm să descoperi o experiență captivantă într-un decor desprins din povești, unde fiecare detaliu spune o poveste de iarnă.
WhatsApp Image 2023-11-20 at 10.50.33

Descoperă Magia Crăciunului în
3 Decoruri Reale 3D

Decor 1: Eleganța Alb/Auriu

Decorul elegant, alb/auriu, îți va captura emoțiile, dragostea și liniștea familiei tale. Sub brad, cadourile așteaptă cu nerăbdare, iar semineul arde plin de căldură. În lumina blândă, cartea de povești așteaptă să fie deschisă pentru a completa povestea voastră de Crăciun.

Decor 2: Tradiționalul Roșu/Verde

În acest decor tradițional, roșu/verde, un pian minunat așteaptă micuții să vină să cânte. Moș Crăciun stă ca un spectator încântat la minunatul concert al copiilor. Atmosfera magică te va purta într-o lume plină de bucurie și armonie.

Decor 3: Deliciul din Bucătărie

Descoperă bucataria noastră atent amenajată, unde copiii vor găti alături de părinți sau bunici. Făina și formele de prăjituri specifice Crăciunului sunt pregătite să devină parte din amintirile voastre. O experiență culinară de neuitat într-un decor care te va cuceri.
POTRIVITE PENTRU TOATE VÂRSTELE

Detalii Sesiuni și Tarife

Ședințele foto sunt create pentru familiile cu copii și tinerele cupluri. Iar pentru că iubim toate generațiile, invităm și bunicii alături de nepoței să creeze amintiri fără nicio taxă suplimentară. La Travis Events, suntem dedicați să aducem împreună spiritul Crăciunului.

Tarife Avantajoase

  • 1 Decor la Alegere: 300 de lei
  • 2 Decoruri la Alegere: 500 de lei
  • Toate Cele 3 Decoruri: 700 de lei

Detalii Sesiune Foto

  • Durata Ședinței Foto: 30-60 de minute
  • Număr de Fotografii/Decor: 20-30
  • Livre Fotografii: Online prin email în maxim 3 zile de la ședința foto

Formular Rezervări

Transformă Crăciunul într-o experiență memorabilă pentru familia ta! Rezervă-ți acum ședința foto la Travis Events și începe să creezi amintiri de neuitat în acest sezon magic. 

Lasă-ne să aducem magia Crăciunului în imagini captivante și să păstrăm aceste momente pentru totdeauna!

Travis Podaru
Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră și pentru a vă ajuta să planificați evenimentul perfect.

Copyright © TravisEvents.ro 2023 All rights Reserved.